Sobre nosaltres

Inici > Sobre UTPR

UTPR - Unitat Tècnica de Protecció Radiològica

Experiència, professionalitat, servei personalitzat

Oferim serveis personalitzats a centres mèdics i hospitalaris, clíniques dentals, centres veterinaris, d'estètica, de podologia entre d'altres. A més de formar a Directors i Operadors d'aquestes instal·lacions.

UTPR va obtenir l'any 1994 l'autorització pel Consejo de Seguridad Nuclear per a prestar serveis com a UTPR a Instal·lacions de Raigs X amb finalitats de radiodiagnòstic.

A UTPR som un equip de professionals compromesos, especialitzats i a la seva disposició per cobrir cadascuna de les seves necessitats. Ens esforcem en oferir tots els serveis que necessita, amb l'objectiu de millorar la situació de la seva instal·lació pel que fa a la protecció radiològica del personal exposat, del pacient, del públic i del medi ambient.

UTPR ofereix serveis a tot Espanya com :

Obtenció de Llicències Sanitàries. Legalització i Registre de Clíniques a Sanitat i tramitació d'altres Autoritzacions Sanitàries.

Legalització d'Instal·lacions de RX amb finalitats de Diagnòstic mèdic, Dental, Veterinari, etc. Sense excepció (obtenció de dades registrals) i posteriors Revisions Anuals de RX.
Nº Registre UTPR/B-0010

Servei de dosimetria personal. Lloguer i Lectura dosimètrica mensual, lliurament d'informes mensuals i anuals al client, al CSN i al BDN. Centre propi: Nº d'Registre SDPE / 30

Servei integral de gestió de Residus Sanitaris. Codi Transportista T-6598

Servei per al compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD)

Servei de Prevenció de Riscos Laborals (PRL)

Subministrament de tot el material obligatori en un Centre Sanitari

Pròxims cursos de formació

Curso

CURS D'OPERADORS D'INSTAL·LACIONS DE RADIODIAGNÒSTIC DENTAL

Barcelona, del 18 al 21 de Març de 2020. Llegir més

Curso

CURS D'OPERADORS DE RADIODIAGNÒSTIC DENTAL

LINARES (JAÉN), del 6 al 8 de Març de 2020. Llegir més