LLICÈNCIES SANITÀRIES

Dubtes? Pregunta’ns!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Vol contractar els nostres serveis?

  Contacti amb nosaltres, atendrem tots els seus dubtes

  Sol·licitar +

  Obrir un centre o servei sanitari requereix dos tipus d’autoritzacions o llicències sanitàries; la primera és la Llicència ambiental a través del seu Ajuntament i la segona, l’autorització i inscripció al Registre Sanitari.

   

  De manera que tots els centres i serveis sanitaris, sigui quina sigui la seva especialitat, per tal de poder posar-los en marxa o davant de qualsevol modificació significativa que es realitzi en ells, necessiten les llicències sanitàries i/o autorització administrativa de funcionament atorgada pel Registre de Centres i Serveis Sanitaris de la seva Comunitat Autònoma. De forma general, estan sotmesos a aquest tràmit (llicències sanitàries) els següents casos:

   

  Inici de funcionament i obertura al públic

   

  Modificació de la cartera de serveis

   

  Trasllat a una nova ubicació

   

  Obres

   

  Tancament

   

  UTPR s’encarrega de l’assessorament, la tramitació i l’obtenció d’Autoritzacions necessàries per a la Legalització de l’Activitat que es pretén dur a terme en el centre o servei sanitari

  Si necessites més informació sobre el nostre servei de llicències sanitàries, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

  UTPR le ofereix:

  Elaboració de la documentació pertinent per sol·licitar l’autorització sanitària i la inscripció en el Registre de Centres i Serveis Sanitaris

   

  Presentació de la documentació als diferents Organismes Oficials

   

  Seguiment de l’expedient

   

  Sol·licitud d’altres autoritzacions sanitàries

   

  Assessorament jurídic gratuït per als nostres clients

  UTPR t’ofereix tot el que necessites per l‘obtenció de llicències sanitàries. T’assessorem en tot el procéso i estem al teu costat.

  Llamar Contactar