PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

Dubtes? Pregunta'ns!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Vol contractar els nostres serveis?

  Contacti amb nosaltres, atendrem tots els seus dubtes

  Sol·licitar +

  PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

  Cobreixi totes les necessitats de la seva empresa en matèria de PRL i adeqüi la seva empresa al compliment de la Llei 31/1995, de 8 de novembre, de Prevenció de Riscos Laborals.

  Servei de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia i Psicosociologia i Vigilància de la Salut.

  A UTPR® TECNODOSIS facilitem als nostres clients els serveis que exigeix el Reglament dels Serveis de Prevenció segons la normativa vigent com a empresa de prevenció de riscos laborals.

  • Disseny del Pla de Prevenció
  • Avaluació de Riscos dels llocs de treball incloent els llocs i tasques dels seus treballadors, on s’indicarà les mesures necessàries per a eliminar o disminuir els riscos detectats. A més, es determinarà la necessitat o no estudis específics.
  • Planificació de l’Activitat, on es prioritzaran les mesures a adoptar.
  • Formació i informació als treballadors sobre els riscos específics als quals es troben sotmesos pel seu lloc de treball així com per les seves tasques i equips que utilitzen.
  • Seguiment i Control de les mesures adoptades així com de la seva eficàcia.
  • Recerca d’Incidents, Accidents i/o malalties en el treball.
  • Memòria Anual on s’inclouran totes les accions que s’han dut a terme en prevenció de riscos laborals així com l’eficàcia d’aquestes.
  • Reconeixements mèdics, aplicant protocols específics als riscos als quals es troba exposats el treballador.

  Si necessita assessorament sobre aquest servei o qualsevol servei que oferim, pot contactar-nos a través del formulari que apareix a la seva esquerra o telefonar-nos al 933681355 o escriure’ns la consulta a info@utpr.es

  prevención riesgos laborales
  Llamar Contactar