SOBRE NOSALTRES

UTPR - Unitat Tècnica de Protecció Radiològica

Experiència, professionalitat, servei personalitzat

UTPR va obtenir l’any 1994 l’autorització pel Consell de Seguretat Nuclear per a prestar serveis com UTPR a Instal·lacions de Raigs X amb fins de radiodiagnòstic.

 

¿VOLS MÉS INFORMACIÓ?

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  sobre utpr

  A UTPR som un equip de professionals compromesos, especialitzats i a la seva disposició per cobrir cadascuna de les seves necessitats. Ens esforcem per oferir tots els serveis que necessita, amb l’objectiu de millorar la situació de la seva instal·lació pel que fa a la protecció radiològica del personal exposat, del pacient, del públic i de l’entorn..

  servicios

  Prestem serveis personalitzats a centres mèdics i hospitalaris, clíniques dentals, centres veterinaris, d’estètica, de podologia entre d’altres. A més de formar Directors i Operadors d’aquestes instal·lacions.

  • Obtenció de Llicències Sanitàries. Legalització i Registre de Clíniques a Sanitat i tramitació d’altres Autoritzacions Sanitàries
  • Legalització d’Instal·lacions de RX camb finalitats de Diagnòstic mèdic, Dental, Veterinari, etc. Sense excepció (obtenció de dades registrals) i posteriors Revisions Anuals de RX.

    Nº RegistrE UTPR/B-0010

  • Servei de dosimetria personal. Lloguer i Lectura dosimètrica mensual, lliurament d’informes mensuals i anuals al client, al CSN i al BDN. Centre propi:

    Nº Registre SDPE / 30

  • Servei integral de gestió de Residus Sanitaris.

    Codi Transportista T-6598

  • Servei pel compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades(LOPD)
  • Servei de Prevenció de Riscos Laborals (PRL)
  • Subministrament de tot el material obligatori en un Centre Sanitari

  Llamar Contactar