SOBRE NOSALTRES

UTPR - Unitat Tècnica de Protecció Radiològica

Experiència, professionalitat, servei personalitzat

Prestem serveis personalitzats a centres mèdics i hospitalaris, clíniques dentals, centres veterinaris, d’estètica, de podologia entre d’altres. A més de formar Directors i Operadors d’aquestes instal·lacions.

UTPR va obtenir l’any 1994 l’autorització pel Consell de Seguretat Nuclear per a prestar serveis com UTPR a Instal·lacions de Raigs X amb fins de radiodiagnòstic.

A UTPR som un equip de professionals compromesos, especialitzats i a la seva disposició per cobrir cadascuna de les seves necessitats. Ens esforcem per oferir tots els serveis que necessita, amb l’objectiu de millorar la situació de la seva instal·lació pel que fa a la protecció radiològica del personal exposat, del pacient, del públic i de l’entorn..

UTPR presta els següents serveis a tota Espanya:

Obtenció de Llicències Sanitàries. Legalització i Registre de Clíniques a Sanitat i tramitació d’altres Autoritzacions Sanitàries


Legalització d’Instal·lacions de RX camb finalitats de Diagnòstic mèdic, Dental, Veterinari, etc. Sense excepció (obtenció de dades registrals) i posteriors Revisions Anuals de RX.

Nº Registre UTPR/B-0010


Servei de dosimetria personal. Lloguer i Lectura dosimètrica mensual, lliurament d’informes mensuals i anuals al client, al CSN i al BDN. Centre propi: Nº de Registre SDPE / 30


Servei integral de gestió de Residus Sanitaris. Codi Transportista T-6598


Servei pel compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades(LOPD)


Servei de Prevenció de Riscos Laborals (PRL)


Subministrament de tot el material obligatori en un Centre Sanitari


Llamar Contactar