Llei Orgànica De Protecció De Dades (LOPD)

Inici > Serveis > Llei Orgànica De Protecció De Dades (LOPD)
Els Nostres Serveis

Vol contractar els nostres serveis?

Contacti amb nosaltres, atendrem tots els seus dubtes

Sol·licitar +

La Llei Orgànica de Protecció de Dades estableix que totes les empreses que posseeixen dades personals han de declarar-los davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

A més, aquesta llei permet els drets d'aquelles persones d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició als mateixos (coneguts com a drets ARCO). En qualsevol cas, les persones que vagin a ser incorporades a aquest fitxer han de donar el seu consentiment després d'haver estat degudament informades.

Realitzem totes les gestions que necessita la seva empresa per complir amb tots els requitists de la Llei de Protecció de Dades
LOPD

A UTPR ens encarreguem de gestionar tots els tràmits que suposa adaptar la seva empresa a la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Una vegada que els nostres clients omplin el nostre qüestionari sol·licitem de manera immediata l'alta a l'Agencia Española de Protección de Datos per després procedir a la confecció del seu Documento de Seguridad i a la realització de les pertinents auditories que marca la llei. Així mateix, ens encarreguem de resoldre qualsevol tipus de dubte o consulta relacionada amb la LOPD.

Pròxims cursos de formació

Curso

CURS D'OPERADORS D'INSTAL·LACIONS DE RADIODIAGNÒSTIC DENTAL

Barcelona, del 18 al 21 de Març de 2020. Llegir més

Curso

CURS D'OPERADORS DE RADIODIAGNÒSTIC DENTAL

LINARES (JAÉN), del 6 al 8 de Març de 2020. Llegir més