Inici > Serveis > Dosimetria Personal
Els Nostres Serveis

Vol contractar els nostres serveis?

Contacti amb nosaltres, atendrem tots els seus dubtes

Sol·licitar +

SDPE TECNODOSIS és un Servei de Dosimetria Personal Externa (SDPE) autoritzat pel Consejo de Seguridad Nuclear (CSN) des de l'any 2013, essent auditat regularment pel propi CSN.

Oferim la vigilància radiològica a treballadors exposats a radiacions ionitzants, confirmant que el seu treball el realitzen en les condicions adequades i que no s'excedeixen els límits de dosi establerts per la legislació. És a dir, complint tant amb els requisits especificats en el Reglament de protecció sanitària contra radiacions ionitzants, Reial decret 783/2001 de 6 de juliol, com amb les directrius definides pel CSN.

Al SDPE TECNODOSIS volem aportar un servei de qualitat en l'àmbit de la dosimetria personal externa dels treballadors. Garantir als nostres clients un assessorament personal i continuat de tots els temes relacionats amb la dosimetria personal. Volem ser reconeguts dins del nostre sector d'activitat com una empresa que manté relacions estables i duradores amb els nostres clients, mitjançant el compliment de les necessitats i expectatives dels mateixos.

Oferim diferents tipus de dosimetria com són:
  • Dosimetria individual: permet estimar mensualment la dosi equivalent, profunda i superficial, que rep una treballador prefessionalment exposat.
  • Dosimetria ocupacional: permet estimar la dosi en una àrea concreta o en llocs de treball.

Al SDPE TECNODOSIS ens encarreguem d'elaborar els informes mensuals i anuals pertinents a les lectures dosimètriques, a més dels informes i notificacions corresponents al CSN i al Banc Dosimètric Nacional (BDN), entre d'altres.

Pròxims cursos de formació

Curso

CURS D'OPERADORS D'INSTAL·LACIONS DE RADIODIAGNÒSTIC DENTAL

Barcelona, del 18 al 21 de Març de 2020. Llegir més

Curso

CURS D'OPERADORS DE RADIODIAGNÒSTIC DENTAL

LINARES (JAÉN), del 6 al 8 de Març de 2020. Llegir més