DOSIMETRIA

Dubtes? Pregunta’ns!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Vol contractar els nostres serveis?

  Contacti amb nosaltres, resoldrem els seus dubtes

  Sol·licitar +

  DOSIMETRIA

  La Dosimetria radiològica és la branca de la ciència que s’ocupa de la mesura de la dosi absorbida per un material o teixit com a conseqüència de la seva exposició a les radiacions ionitzants presents en un camp de radiació. L’objectiu de la dosimetria de radiacions ionitzants és prevenir o limitar l’aparició d’efectes nocius produïts per la radiació.

  A UTPR® TECNODOSIS oferim un Servei de Dosimetria Personal Externa (SDPE) autoritzat pel Consell de Seguretat Nuclear (CSN) des de l’any 2013, sent auditat regularment pel propi CSN.

  Ens enfoquem en la vigilància radiològica a treballadors exposats a radiacions ionitzants, confirmant que el seu treball el realitzen en les condicions adequades i que no s’excedeixen els límits de dosis establerts per la Legislació. És a dir, complint tant amb els requisits especificats en el Reglament sobre protecció de la salut contra els riscos derivats de l’exposició a les radiacions ionitzants, Reial decret 1029/2022 de 20 de desembre, com amb les directrius definides pel CSN.

  El Servei de Dosimetria UTPR® TECNODOSIS utilitzem els dosímetres termoluminiscents (TLD) del Sistema PANASONIC, sent un dels més avançats i utilitzats a tot el món. Consten de quatre detectors introduïts en un porta dosimetre de plàstic d’alta resistència amb diferents filtres de materials, permetent detectar raigs x, raigs gamma i radiació corpuscular beta.

  A UTPR® TECNODOSIS oferim diferents tipus de dosimetria:

  • Dosimetria individual: mitjançant dosímetres de cos sencer s’avalua mensualment la dosi profunda i superficial rebuda pel treballador, que es correspon amb les magnituds equivalent de dosi personal, Hp(10) i Hp(0,07), respectivament.
  • Dosimetria d’abdomen: permet estimar l’equivalent de dosi al fetus en dones embarassades.
  • Dosimetria ocupacional: permet estimar la dosi en una àrea concreta o en un lloc de treball.

  Autorització núm. SDPE/0030 pel Consell de Seguretat Nuclear

  El 30 de juliol de 2013 el Consell de Seguretat Nuclear autoritza a UTPR® TECNODOSIS  com a Servei de Dosimetria Personal Externa (SDPE)

  Si necessita assessorament sobre aquest servei o qualsevol servei que oferim, pot contactar-nos a través del formulari que apareix a la seva esquerra o telefonar-nos al 933681355 o escriure’ns la consulta a info@utpr.es

  Dosimetria
  Llamar Contactar