Dubtes? Pregunta’ns!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Vol contractar els nostres serveis?

  Contacti amb nosaltres, resoldrem els seus dubtes

  Sol·licitar +

  Dosimetria

  SDPE TECNODOSIS és un Servei de Dosimetria Personal Externa (SDPE) autoritzat pel Consejo de Seguridad Nuclear (CSN) des de l’any 2013, essent auditat regularment pel propi CSN.

  Oferim la vigilància radiològica a treballadors exposats a radiacions ionitzants, confirmant que el seu treball el realitzen en les condicions adequades i que no s’excedeixen els límits de dosi establerts per la legislació. És a dir, complint tant amb els requisits especificats en el Reglament de protecció sanitària contra radiacions ionitzants, Reial decret 783/2001 de 6 de juliol, com amb les directrius definides pel CSN.

  Al SDPE TECNODOSIS volem aportar un servei de qualitat en l’àmbit de la dosimetria personal externa dels treballadors. Garantir als nostres clients un assessorament personal i continuat de tots els temes relacionats amb la dosimetria personal. Volem ser reconeguts dins del nostre sector d’activitat com una empresa que manté relacions estables i duradores amb els nostres clients, mitjançant el compliment de les necessitats i expectatives dels mateixos.

  Oferim diferents tipus de dosimetria com són:

  Dosimetria individual: permet estimar mensualment la dosi equivalent, profunda i superficial, que rep una treballador prefessionalment exposat

   

  Dosimetria ocupacional: permet estimar la dosi en una àrea concreta o en llocs de treball.

  Al SDPE TECNODOSIS ens encarreguem d’elaborar els informes mensuals i anuals pertinents a les lectures dosimètriques, a més dels informes i notificacions corresponents al CSN i al Banc Dosimètric Nacional (BDN), entre d’altres. Centre de dosimetria i dosimetria radiològica.

  Som experts en l’elaboració d’informes de dosimetria i conscients de la seva importància.

  Llamar Contactar