PROTECCIÓ DE DADES SANITÀRIES

Dubtes? Pregunta'ns!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Vol contractar els nostres serveis?

  Contacti amb nosaltres, atendrem tots els seus dubtes.

  Sol·licitar +

  PROTECCIÓ DE DADES SANITÀRIES

  El Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 (RGPD) i la Llei orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia Drets Digitals (3/2018) (LOPDGDD) obliguen a totes aquelles activitats (autònoms/as, empreses, associacions, botigues en línia, comunitats de propietaris, entre altres) que tractin dades de caràcter personal (de pacients, treballadors, col·laboradors, usuaris web, etc.) a complir una sèrie de requisits formals i documentals, perquè aquest tractament es realitzi conforme a la normativa de protecció de dades.

  El dret fonamental que persegueix la protecció de dades és garantir i protegir el tractament de les dades personals i els drets bàsics de les persones físiques; especialment, el dret a l’honor i intimitat personal i familiar.

  A UTPR® TECNODOSIS estem especialitzats en la protecció de dades del sector sanitari, una categoria de dades especialment protegida en el RGPD i la LOPDGDD.

  El nostre servei inclou:

  Adequació al RGPD i la LOPDGDD

  Mitjançant la implementació d’un programa de compliment (compliance), adaptada a les peculiaritats de l’empresa, facilitem els documents i protocols d’adequació de manera personalitzada (consentiment informat, registre d’activitats de tractaments, anàlisis de riscos, clàusules, contractes, textos legals web/e-commerce, entre altres). Finalment l’assessorem de manera pràctica i sobretot comprensible per a la implementació de la documentació i protocols per a la protecció de dades sanitàries.

  Transcorregut un any des de la implementació del programa indicat, s’efectua una auditoria de protecció de dades, amb la finalitat de verificar la correcta implementació del programa de compliment i adaptar-lo a les possibles modificacions esdevingudes; aquesta auditoria es realitzarà anualment per a mantenir actualitzats i adaptats els protocols i documentació.

  Delegat de protecció de dades sanitàries

  Una de les principals novetats de la normativa de protecció de dades és l’obligatorietat de disposar d’un delegat de Protecció de Dades en els centres sanitaris. El delegat de Protecció de Dades que posarà a la seva disposició la UTPR® TECNODOSIS està certificat de conformitat en l’esquema de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i per l’Associació Espanyola per a la seguretat de la informació, les dues úniques entitats que poden acreditar els coneixements, l’experiència i la pràctica en matèria de protecció de dades

  A UTPR® TECNODOSIS realitzem totes les gestions que necessita la seva empresa per a complir amb tots els requisits de la Llei de Protecció de Dades i oferim assessorament constant al Centre sobre la protecció de dades sanitàries i, en el cas que s’hagi contractat el delegat de protecció de dades, elaborem la resposta a requeriments de l’autoritat de control.

  En els casos que no sigui obligatori comptar amb un delegat de Protecció de Dades, igualment recomanem la seva implementació perquè això podria atenuar les possibles sancions.

  Autorizació núm. A202158DPD per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, 2021120171 pel Data Privacy Institute

  Si necessita assessorament sobre aquest servei o qualsevol servei que oferim, pot contactar-nos a través del formulari que apareix a la seva esquerra o telefonar-nos al 933681355 o escriure’ns la consulta a info@utpr.es

  proteccion de datos sanitarios
  Llamar Contactar