PROTECCIÓ DE DADES SANITÀRIES

Dubtes? Pregunta'ns!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  Vol contractar els nostres serveis?

  Contacti amb nosaltres, atendrem tots els seus dubtes.

  Sol·licitar +

  Acreditacions:

  • AENOR | Sistema de qualidad implantat d’acord amb la norma ISO 9001:2015

  El Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Drets Digitals (3/2018) (LOPDGDD) obliguen a totes aquelles activitats (autònoms / es, empreses, associacions, botigues online, comunitats de propietaris, entre d’altres) que tractin dades de caràcter personal (de pacients, treballadors, col·laboradors, usuaris web, etc.) a complir una sèrie de requisits formals i documentals, perquè aquest tractament es realitzi de manera correcta i legal.

  A UTPR® estem especialitzats en la protecció de dades sanitàries, una categoria de dades especialment protegida en el RGPD i la LOPDGDD.

  Els nostres serveis inclouen:

  • Adequació a la RGPD i la LOPDGDD

  Mitjançant una auditoria de protecció de dades, adaptada a les peculiaritats de l’empresa, vam realitzar una completa anàlisi de la mateixa, a partir de la qual procedim a elaborar els documents d’adequació de manera personalitzada (consentiment informat, registre d’activitats de tractaments, anàlisi de riscos, clàusules, contractes, textos legals web / e-commerce, entre d’altres). Finalment l’assessorem de manera pràctica i sobretot comprensible per a la implementació de la documentació.

  • Delegat de Protecció de Dades 

  Una de les principals novetats de la normativa de protecció de dades és l’obligatorietat de disposar d’un delegat de Protecció de Dades en els centres sanitaris. La normativa en protecció de dades exigeix que es compti amb una persona encarregada d’informar i assessorar el centre de les seves obligacions legals en matèria de protecció de dades.

   

  Realitzem totes les gestions que necessita la seva empresa per complir amb tots els requisits de la Llei de Protecció de Dades

  UTPR®, ofereix el servei del Delegat de Protecció de Dades adaptat especialment per als centres sanitaris i clíniques dentals, que inclou no només la supervisió de l’acompliment de la normativa de protecció de dades sanitàries sinó, a més l’assessorament constant al Centre i la cooperació amb les autoritats de control, actuant com a punt de contacte amb les mateixes.

  En els casos que no sigui obligatori comptar amb un delegat de Protecció de Dades, igualment recomanem la seva implementació ja que això podria exonerar o atenuar les possibles sancions.

  • Formació 

  UTPR® ofereix cursos de formació especialitzats en matèria de protecció de dades per a Centres Sanitaris dirigit a totes aquelles persones implicades en el tractament de dades de caràcter personal en aquests centres (més informació aquí).

  Llamar Contactar