telèfon 933 681 355 email hola@utpr.es

CONTROL I PREVENCIÓ DE LEGIONEL·LA

¿Quiere contratar nuestros servicios?

Contacte con nosotros, atenderemos todas sus dudas.

¿Dudas? ¡Pregúntanos!

  Ver información relativa a protección de datos

  TECNODOSIS S.L. l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per TECNODOSIS S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és per a enviar-li un pressupost o la informació sol·licitada. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. L'informem que els destinataris de les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de TECNODOSIS S.L., no se cediran a tercers, excepte en el seu cas, altres empreses de grup amb finalitats administratius interns. El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en contacto@utpr.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pot consultar-la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

  CONTROL I PREVENCIÓ DE LEGIONEL·LA (LEGIONEL·LOSI)

  + Legionel·la és el nom comú del gènere Legionella.

  Què és la Legionel·la?

  La Legionel·la és un bacteri que pot trobar-se en sistemes d’aigua estancada i calenta, com a torres de refredament, sistemes d’aigua calenta i freda, i sistemes de ruixadors. La seva proliferació pot representar un risc per a la salut humana, causant la malaltia del legionari.

  Garantint la Salut i la Seguretat de l’Aigua

  A UTPR® TECNODOSIS estem especialitzats en el control i prevenció de legionel·la (legionel·losi) complint amb les disposicions del Reial decret 487/2022, sobre requisits sanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi. El nostre objectiu principal és assegurar la salut i seguretat de l’aigua en instal·lacions de risc.

  A UTPR® TECNODOSIS oferim els següents serveis:

  • Plans de control: establim els plans de control d’acord amb la normativa vigent, adequant-se a les característiques de la teva instal·lació. Implantem Pla de Prevenció i Control enfront de la Legionel·la (PPCL) i Pla Sanitari enfront de la Legionel·la.
  • Avaluació de riscos: realitzem una minuciosa avaluació de riscos en les teves instal·lacions, identificant àrees propenses a la proliferació del bacteri. Prioritzem les accions per a minimitzar els riscos.
  • Desenvolupament de polítiques i procediments: creem polítiques i procediments específics per al control i prevenció de la Legionel·la (legionel·losi), en compliment amb la normativa vigent. Establim protocols clars per al manteniment, neteja i desinfecció de sistemes d’aigua.
  • Monitoratge i manteniment: implementem un programa de monitoratge periòdic per a garantir el control continu de la Legionel·la en les teves instal·lacions. Realitzem presa de mostres d’aigua, neteges i desinfeccions ajustant les mesures de control segons sigui necessari.

  A UTPR® TECNODOSIS comptem amb un equip altament qualificat que es dedica a protegir la salut i seguretat de les seves instal·lacions.

  Complim amb el RD 487/2022 i treballem de manera integral per a prevenir la proliferació de la legionel·la (legionel·losi) i reduir els riscos associats.

  Contacti’ns en el 933.681.355 per a obtenir més informació sobre els nostres serveis de control i prevenció de legionel·la (legionel·losi)

  control legionella

  Enllaços d’interès: 

  Llamar Contactar